Can Doctor
Sant Feliu de Codines

C. Sant Joan, 8 / C. Agustí Santacruz, 7-9

XVII-XX
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Masia urbana enretirada respecte a la línia del carrer formant un petit pati davant tancat. Està coberta a dues aigües amb teula àrab i carener paral·lel a la façana. Té una planta baixa i dos pisos al carrer principal (essent una planta baixa al carrer posterior d'Agustí Santacruz.

La façana principal conserva un porta de pedra adovellat al que s'accedeix per un pati configurat per dos cossos laterals de coberta en terrat amb balustres, que es comuniquen amb la planta primera per una barana de ferro. Per sobra del portal es veu una finestra emmarcada de peddra escairada i llinda amb la inscripció "1673". Tota la façana éstà arrebossada i pintada de blanc.

La façana posterior és una planta baixa amb un frontó circular de remat de coberta.