Can Cotxa del Terme
Sant Pere de Ribes

Ctra. BV-2112, km. 2,8

Marta Lloret Blackburn - Antequem, S.L.

Casa situada al costat de la carretera BV-2112, després del nucli de Sota-Ribes. És un edifici de planta rectangular que s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. La façana es composa segons dos eixos; al primer hi ha un portal d'arc rebaixat ceràmic amb brancals de pedra amb una finestra d'arc pla arrebossat al pis, mentre que al segon hi ha una finestra d'arc pla arrebossat per pis. A la façana de garbí, on les finestres són d'arc rebaixat de pedra disposada a sardinell, hi ha adossat un cos d'un sol nivell i la coberta a una vessant que desaigua al lateral. A la façana posterior hi ha adossada una escala exterior adossada en paral·lel, que permet accedir directament pel primer pis. Les obertures són d'arc pla arrebossat. L'acabat exterior és la pedra vista, amb les obertures emmarcades amb arrebossat i pintura blanca.

La casa també és coneguda pels ribetans com Can Jaquetes.

MIRET, X.; PALACIOS, J.L. (1985). Habitatges del nostre terme al llarg del temps. Sant Pere de Ribes: Ajuntament de Sant Pere de Ribes.