Can Clavell
Arenys de Mar

Nucli antic

Alguns ampits de finestres presenten trencaments.
    Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic
    Sí (IPAC)
    Jordi Montlló Bolart

Casa situada a la confluència amb la Riera amb el carrer d'Avall. Actualment té adossades altres construccions posteriors, però en origen era un edifici exempt, a quatre vents. És de planta rectangular i consta de planta baixa i pis. La coberta és de teules àrabs, a dues aigües, amb el carener perpendicular a la façana principal, orientada a llevant (a la Riera).

Compositivament, la seva façana principal es distribueix simètricament a partir de tres eixos de verticalitat. L'eix central està definit per l'accés amb portal rodó dovellat, en planta baixa, i una finestra en planta pis. Els eixos laterals estan definits per sengles finestres en planta baixa i pis, Totes les finestres tenen la llinda, l'ampit i els brancals de pedra treballada.

El parament és llis i arrebossat amb algunes parts on es veuen les pedres de l'aparell per desgast de l'arrebossat.

Per la façana sud, se li ha afegit una construcció de planta baixa, la coberta de la qual, de terrat pla, actua com a terrassa de la planta pis. En destaca  les dues arcades fetes de maó pla i una dovella decorada amb una roseta esculpida.

També es coneix com el Través o Can València.