Can Cirera (Jaciment)
Vallromanes

Catáleg Bens a Protegir POUM 2008. J-06. Jaciment. Element d'Interès.
    si
    F. Xavier Menéndez (OPC)

Fruit de les prospeccions arqueològiques efectuades als camps que s'estenen des de Can
    Cirera (fitxa 40) fins al torrent de Can Cargolí i el bosc del turó de Can Cirera, es va recollir una mostra de 6 fragments ceràmics, amb vidrats, material de construcció i terrissa oxidant.
    El propietari de la casa va mostrar una sitja apareguda en el decurs de les obres de remodelació de la vivenda. Es tracta d'una sitja de grans dimensions que no ha proporcionat cap material associat, però que probablement dati d'època moderna, tal i com succeeix en alguns masos de la comarca del Maresme.

Jaciment que no estava inclos en la versió 2002 d'aquest inventari. Detectat a rel de les prospeccions arqueològiques realitzades el 1999 i dirigides per Xose Santín en el marc del projecte de la UAB anomenat "Carta Arqueològica del terme municipal de Vallromanes (Vallès Oriental, Barcelona)"