Can Cervera
Montseny

Camí de Can Cervera
    Pel camí que surt del Km. 15 de la ctra BV-5301

Normes subsidiàries de planejament. Catàleg de masies. 1983.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Can Cervera és una masia d'origen medieval que va ser reconstruïda al segle XX. És un edifici de planta rectangular amb la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. Consta de planta baixa, pis i golfes. El frontis s'obre amb un portal d'arc escarser arrebossat, a l'entorn del qual hi ha nombroses obertures d'arc pla arrebossat. A nivell de les golfes hi ha un rellotge de sol pintat. El ràfec està acabat amb una imbricació de rajols i teules ceràmiques. El tractament exterior dels murs és arrebossat i pintat. Al costat hi ha un cobert antic, amb la pallissa a la part superior. A la part posterior hi ha una era amb lloses de pissarra que està anivellada amb una obertura per on s'omplia la pallissa.

Va ser renovada l'any 1925.

nventari del Patrimoni Construït del Parc del Montseny. Pla Especial del medi natural i del paisatge del Parc del Montseny. Diputació de Barcelona i Diputació de Girona. Any 2008.