Can Catafau Vell
L'Ametlla del Vallès

I aC
    Si. CC.AA: 3357
    Varis propietaris
    Enric Costa Argemí

Restes en superfície situades a prop de la urbanització de can Reixac i en part engolit per la mateixa, a la zona aturonada que ocupa la casa de Can Serral, força planera i ben insolada.
    En aquesta zona, a tocar dels jaciments de Can Serral i de la Peça de la Cervera, actualment pràcticament engolida per la urbanització de Can Reixac, apareixien fragments de tegulae, ceràmica comuna romana i cèramica rogenca grollera, feta a mà, ibèrica. No hi apareixia, no obstant, cap estructura.
    Actualment, a la part més alta del camp de conreu situat a tocar de la urbanització de Can Reixac, al voltant d'un ametller, es localitzen moltes pedres, algunes de dimensions importants. Sembla que algunes presenten restes de morter de calç. No obstant, no es localitzen materials ceràmics antics.

Localitzat per Emili Ramon.