Can Casanoves
Sant Feliu de Codines

C. Creus, 17

XVII-XX
    Normes Subsidiàries de Planejament de Sant Feliu de Codines, aprovades el 1987.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Edifici en testera de planta irregular format per dos cossos amb cobertes independents de teula àrab.

El cos amb la façana al carrer Creus és rectangular, composat de planta baixa i dos pisos, amb la coberta a dues aigües i el carener paral·lel a façana. El cos posterior és de planta irregular amb coberta a una sòla aigua i el carener paral·lel al carrer Creus.

L'edifici està construit amb murs de càrrega de maçoneria sense revestir. La façana al carrer Creus mostra les finestres en dos eixos verticals. A la planta baixa hi ha l'accés principal a sobre del qual hi ha un balcó amb llosana de pedra i baranes de ferro. Les finestres estan emmarcades amb pedra.

A la façana del carrer Can Bosc les finestres són més petites i irregulars. Un parell d'elles tenen llindes en arc de mig punt, la resta estan emmarcades amb carreus tallats i cantonades escairades. Una de les finestres conserva una inscripció “1661” i una creu.