Can Carletes
Santa Coloma de Cervelló

Carrer Sant Jordi, 25 (Parc de Can Carletes)
    Al sud-oest del Pla de les Vinyes i al nord del Parc de Can Carletes

Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Equipament municipal que consta d'un edifici rectangular amb grans finestrals ubicat entre el Pla de les Vinyes i el Parc de Can Carletes i La Pineda. El centre compta amb un equip educatiu que treballa aplicant metodologies participatives, vivencials i dinàmiques amb l'objectiu d'acompanyar les persones joves en el seu procés vital, donant resposta a les seves necessitats i demandes, i a les del seu entorn.
    El recinte, a banda de l'edifici principal (on hi ha ludoteca, aula multimèdia, sala d'actes i sala polivalent) té a l'exterior una pista de patinatge en línia, skate i bma, un punt de trobada, una carpa de jocs exterior, amfiteatre amb graderies per fomentar la creació i experimentació, un espai ecològic amb un petit hort i un espai per a realitzar tallers a l'aire lliure.

El centre de Can Carletes, com espai de Recursos Juvenils, es va inaugurar el maig de 2009. L'espai aprofità unes infraestructures precedents, que des de feia anys havien tingut altres finalitats. L'equipament es va remodelar i dotar de nous serveis.
    L'any 2018 era un equipament completament consolidat, amb 6.348 usos i 1.349 consultes al Servei d'Informació Juvenil, convertint-se en un referent per a la població jove del poble.