Can Boter
Arenys de Munt

A 100 metres de Can Zariquiey

Neoclàssic
    Enric Catà i Catà
    BCIL (Pla General d'Arenys de Munt, 7/05/2003)
    Jordi Montlló Bolart

Edifici aïllat, als quatre vents. Consta d'un doble cos posat en "L". Cobertes de teules a quatre vessants. Consta de planta baixa i dos pisos, coronament de tot el perímetre amb balustrada. Entrada amb porxo columnat, sobre el qual hi ha un balcó amb balustrades. Obertures del primer pis amb llindes i emmarcades lateralment amb pilars. Les obertures del segon pis amb arcs de mig punt i, també emmarcades amb pilars.

La font està al costat de la casa amb un safareig que es construí amb l'antiga masia i es reformà juntament amb la casa. Per aquest motiu porta el nom de Fuente Mercedes, pel nom de la mestressa. S'abasteix d'aigua d'una mina situada al capdamunt del barri de Sant Carles.

Antiga villa Mercedes, obra d'Enric Catà.

CATLLAR, Bernat et alii (2005). Fons d'arxiu Enric Catà i Catà. Catàleg de l'exposició. Col·legi d'arquitectes de Catalunya. Demarcació de Girona. Girona.