Can Borés
Tiana

Historicista
    BPU, Nivell C (núm CPAA 56) 17/07/2002
    Àlvar Sáez Puig

Edifici civil. Abans havia estat un convent religiós.
    Casa formada per una planta baixa i dos pisos. Destaca per l'ús que fa de l'arc de mig punt, utilitzat en totes les seves obertures: la porta i les dues finestres a la planta baixa; els tres balcons al primer pis, amb guardapols circulars al seu damunt, i tres grups d'arcades a la planta superior, totes elles dividides en tres arquets.
    La façana està totalment esgrafiada amb motius geomètrics.
    El conjunt de l'edifici presenta un volum considerable, pràcticament de forma cúbica, i a la seva banda dreta hi ha un tallat considerable, de manera que gaudeix d'una notable panoràmica.
    El seu jardí frontal tanca el carrer de Sant Domènec.

Situada a l'extrem del carrer, el seu jardí davanter tanca el carrer. Situada damunt d'un tallat considerable, gaudeix d'una bona panoràmica. Edifici d'estil historicista forma part del conjunt del carrer Sant Domènec. També ho trobem com a Ca la Doleretes.

L'edifici fou construït l'any 1865, essent el primer lloc on s'instal·laren les Monges Franciscanes quan arribaren a Tiana. Posteriorment fou caserna de la Guàrdia Civil. Actualment és una vivenda particular.

Ajuntament de Tiana (2002). Catàleg del Patrimoni Arquitectònic i Ambiental de Tiana. Vol. 1. Tiana.