Can Bombí
Arenys de Mar

Riera del Bisbe Pol, núm. 68
    Nucli antic

Jordi Montlló Bolart

Casa senyorial entre mitgeres, situada a la via principal de la població, la riera, que en aquest tram pren el nom del Bisbe Pol. És de planta rectangular i consta de planta baixa i dos pisos. Aquests estan configurats en forma de tribuna abombada, rematats per un ràfec que segueix el mateix abombament de la façana. Que acaba amb una teulada pronunciada, de teules vidrades.

Presenta un estil d'influència noucentista denominat de l'estraperlo, caracteritzat per l'ús del vidre, tant a l'interior com a l'exterior, que crea espais diàfans. A la façana, en destaca l'ornamentació amb columnes al segon pis i el gran finestral de la planta baixa, que amb el vidre de l'interior omple de llum la casa.

El parament de la planta baixa i els laterals de les tribunes són de faixes horitzontals imitant carreus.

L'interior de la planta baixa conserva la decoració original a base de motllures de guix en el sostre i a les parets.