Can Blanch
Arenys de Munt

Rambla Riera i Penya, 60

Jordi Montlló Bolart

Casa de tres cossos, de planta rectangular i coberta de teules a dues vessants amb el carener paral·lel a la façana. Consta de plata baixa i pis. Porta amb els brancals i la llinda de pedra granítica treballada, la llinda és recta. A banda i banda hi ha finestres amb reixa de ferro i l'ampit i brancals de pedra granítica ben escairada. En el primer pis hi ha una balconada damunt la porta i dues finestres col·locades simètricament. Totes amb pedra escairada.
    En el primer pis, al costat de la finestra de més a l'esquerra, hi ha una capelleta, tancada amb una porta de fusta. A l'interior hi ha la imatge de Sant Miquel. La capella s'obre i s'il·lumina per la festa del patró, el dia de Sant Miquel.
    També hi ha un safareig.

L'antiga propietària era Dolors Borrell, mare dels actuals amos.