Can Bellavista
Montornès del Vallès

Avinguda de l'Onze de Setembre, 45. 08170 - Montornès del Vallès

KuanUm - Juana María Huélamo Gabaldón. / Ajuntament de Montornès del Vallès

Edifici entre mitgeres de planta baixa i dos pisos. Té un barri davanter amb una tanca de maó a la part baixa i reixa de ferro amb brèndoles rectes a la superior. L'edifici presenta una porta forana d'arc de punt rodó amb guardapols imitant carreus de pedra. La llinda de les finestres i portes és plana i amb guardapols. A la primera planta, es conserva un balcó amb brèndoles de ferro recte, mentre que l'altre balcó ha estat convertit en porta independent amb escala exterior. A la segona planta hi ha sis finestres corregudes, cobertes amb arc de punt rodó, les quals imiten els antics assecadors de les masies i fàbriques. La façana està arrebossada imitant els carreus buixardats.

Construïda a principi del segle XX, era inicialment un grup de dues cases de planta baixa. L'any 1944 es van aixecar el primer pis i les golfes. Entre 1982 i 1993 es van fer reformes a l'interior i es va afegir l'escala exterior que dóna accés a una porta del pis (antic balcó).