Can Bastida
Fogars de Montclús

Casanova d'en Rovira
    A uns 150 m a l'est de la Casanova d'en Rovira.

Només es preserven alguns murs a poca alçada
    Virgínia Cepero González

Masia enrunada situada a recer del sot Borreller, al mig del bosc. Es troba en força mal estat de conservació, i només es preserven alguns murs a poca alçada i tota una cantonada del què hauria estat l'edificació principal. l'angle conservat fa pensar que es tractaria d'una estructura complexa de més d'un pis, tot i que no se'n poden precisar les dimensions. Per fer aquesta construcció es van utilitzar petits carreus de pedra local, disposats en filades irregulars lligats amb morter de calç. Tot i que l'estructura està força coberta de vegetació s'insinua un cos principal rectangular i una sèrie de dependències annexes.

Inventari Patrimoni Construït del Montseny: 08081021.

OTPAT- Oficina Tècnica de Planificació i Anàlisi Territorial (2008) Inventari del patrimoni construït. Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc del Montseny. Diputació de Barcelona. Àrea d'Espais Naturals i Diputació de Girona.