Can Barló Vell
La Roca del Vallès

Barri de les Valls, 08430
    S'hi accedeix des de la urbanització de la Roca Dos.

Dolent
    En mal estat. La coberta està completament esfondrada i els murs laterals força malmesos, sobretot a la banda de migdia.
    ALTRES BÉNS/AEA 50 m (PEP 2011)
    Adriana Geladó Prat

Edifici enrunat adossat a la casa de can Barló nou, que actualment està restaurada i habitada. Es tracta de les restes d'un edifici de planta més o menys rectangular format per diversos cossos adossats, amb les cobertes d'un i dos vessants en origen, tot i que actualment estan completament enrunades. Probablement, la construcció es distribuïa en planta baixa i pis. La façana principal, orientada a migdia, presenta un portal d'accés d'arc rebaixat bastit en maons disposats a sardinell. Al pis, una finestra rectangular amb els brancals i l'escopidor bastits amb carreus de granit escairats, i la llinda plana de maons disposats a sardinell. Al bell mig de les dues obertures, i encastades al parament, destaquen quatre dovelles de granit probablement reutilitzades d'un antic portal d'arc de mig punt. La resta d'obertures de la construcció són rectangulars i estan emmarcades en maons, tot i que es conserven restes d'antigues obertures tapiades que compten amb llindes de granit planes, sostingudes per impostes motllurades. També hi ha diversos carreus treballats de construccions anteriors formant part dels paraments de l'edifici actual. La construcció està bastida amb pedra sense treballar i maons, disposat en filades més o menys regulars i lligat amb morter.

Aquest element es recull al Pla especial i catàleg del Patrimoni de la Roca del Vallès (2011) amb la categoria de Vestigi arqueològic.

AGRO'90 S. L (n. d): Pla Especial del catàleg de masies i cases rurals en sòl no urbanitzable susceptibles de reconstrucció o rehabilitació en t.m. de la Roca del Vallès, Ajuntament de la Roca del Vallès, La Roca del Vallès. MASSAGUÉ I TORNÉ, J. M. [coord.] (2011): Pla especial i catàleg del patrimoni de La Roca del Vallès. Ajuntament de la Roca del Vallès, La Roca del Vallès.