Campus Gospel Rajadell
Rajadell

Els actes es celebren en diferents llocs dels municipi, els concerts a la zona propera del castell.

XXI
    Cultural
    P. Barbado

Es tracta d’una proposta de referència de la música Gospel. Consisteix en un stage de tres dies amb tallers i concerts que es duen a terme durant el mes de juliol. Es pot participar com a membre del campus (inscrit) i com a públic.

L’organització ofereix allotjament als inscrits. Els concerts és fan a la plaça del poble.

L’entitat Esclat Gospel Singers va sorgir fa setze anys a partir de l’escola de música Esclat de Manresa i sempre ha estat treballant per difondre i promoure el gènere gospel al nostre país.

L’entitat va néixer de la mà de Ramon Escalé i Jaume Badrenas en un moment en el qual a Catalunya se’n sabia ben poc del Gospel.

En aquest context fa ja dotze anys va néixer el Campus Gospel a Rajadell organitzat des dels inicis per Esclat Gospel Singers i l’Ajuntament de Rajadell, amb la voluntat d’oferir un espai allunyat de les presses de cada dia per tal de descobrir, experimentar, compartir i gaudir amb la música gospel durant uns dies amb tota aquella gent a la que li agrada aquest tipus de música vinguda d’arreu.

Informació aportada des de l'Ajuntament de Rajadell