Camps d'en Nota (urb. De Can Juli)
L'Ametlla del Vallès

Prehistòric
    Neolític
    Varis propietaris
    Enric Costa i Argemí

Restes en superfície situades a prop de can Juli. Vista la topografia, la zona més alta de la urbanització, que fa un petit turonet, és la més probable de l'assentament. Actualment, una part de l'assentament podria estar situat a la zona dels dipòsits d'aigua de la urbanització, a banda i banda del Camí de Can Parellada.
    Troballes de peces ceràmiques en superfície. Probablement, les peces trobades eren d'estil verazià decorades amb mamelons disposats diametralment al llarg de la superfície del vas, malgrat que se'n desconeix la localització.
    Actualment, la zona es troba totalment urbanitzada, excepte algunes parcel·les aïllades i els camps que culminen la zona urbanitzada.

Materials localitzats per Josep Estrada.