Camprodon
L'Esquirol

Sant Martí Sescorts
    Pel camí de la Casa de l'Hora, que surt del pk 10,5 de la carretera BP-522.

Catàleg de béns a protegir POUM 2007, M43. Bé d'interès local.
    Virgínia Cepero González

Masia de planta quadrada, que consta de planta baixa i dues plantes pis. La coberta és de teula àrab, a dues vessants, i el carener paral·lel a la façana, que es troba orientada a ponent.
    El portal és d'arc de mig punt adovellat, amb l'any "1722" inscrit. Hi ha dos portals de factura contemporània.
    Les obertures són de disposició regular, diverses construïdes amb pedra treballada.
    Al primer pis s'hi obre una finestra sobre el portal, amb ampit motllurat i llinda escripturada, i una altra també datada del mateix any. Al segon pis hi ha dues finestres apaïsades.
    La façana nord presenta un cos adossat de pedra i totxana.
    Les mides aproximades de l'edifici són 14 m de llargada per 14 m d'amplada. Els murs de façana són fets de pedra lligada amb morter de calç i tàpia, arrebossats i pintats, amb pedres cantoneres.

Masia que pertany a la batllia del Cabrerès des del segle XV.