Campana petita de Santa Eulàlia
Lluçà

Església de Santa Eulàlia de Puig-oriol. Lluçà
    A 5 metres de la carretera BV-4341, punt quilomètric 9'050

Presenta erosió i brutícia d'excrements d'ocell
    Bisbat de Vic. c. Santa Maria, 1. 08500. Vic
    Jordi Compte i Marta Homs

La campana petita de Santa Eulàlia es troba situada al campanar de l'església de Santa Eulàlia de Puig-oriol. La campana, de bronze, està subjectada per les nanses a un jou de fusta i presenta les mides següents: 57 centímetres d'alçada i 53 centímetres de diàmetre. Té el batall de ferro en ús i un martell elèctric que actualment no funciona. Està decorada amb una franja superior on hi la inscripció següent: AVE MARIA SIN PECADO CONCEBIDA. La part central està hi ha una creu decorada amb motius vegetals acompanyada de la data 1700. A la part superior de la creu hi ha la representació d'Ecce Homo, Crist amb els atributs de la Passió. També a la part central hi ha la imatge de Sant Pere i una imatge d'un Sant o Santa no identificat. La part inferior de la campana es troba decorada amb fines motllures.