Camp de Mar
Premià de Mar

I-VdC
    Troballa superficial que no permet determinar-ne l'estat de conservació.
    APA (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Text refós 2010)
    Si (CC.AA 1128)
    Jordi Montlló Bolart

Notícies antigues sobre la troballa a uns 5 metres s.n.m de restes romanes indeterminades. En la bibliografia només es fa referència a la troballa d'àmfores, sense especificar-ne la tipologia.

Les dades d'ubicació d'aquest jaciment a l'Inventari de Patrimoni Arqueològic del Departament de Cultura de la Generalitat i les del Catàleg del Patrimoni Arquitectònic Ambiental Històric de Premià de Mar, no coincideixen. En el primer cas les situa més al sud, mentre que en el catàleg municipal s'ubiquen per damunt del carrer Rafel de Casanova.

Troballa realitzada per Joan Gómez.

BATLLE, Enric i ROIG, Joan (2001). Pla especial de protecció del patrimoni arquitectònic, ambiental i històric. Ajuntament de Premià de Mar. Carta arqueològica del Maresme: Premià de Mar. Inventari i documentació del Patrimoni Arqueològic i Paleontològic de Catalunya. Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Generalitat de Catalunya, 2009. Inèdit. COLL i MONTEAGUDO, Ramon (1995). Premià de Mar arqueològic. Premià de Mar. Guia informativa, pàg. 7. COLL i MONTEAGUDO, Ramon (2004). Història arqueològica de Premià. Ed. Clavell. Premià de Mar. PREVOSTI, Marta (1981). Cronologia i poblament a l'àrea rural d'Iluro. Premi Iluro. Caixa Laietana. Mataró.