Camí vora Ter
Sant Vicenç de Torelló

Riu Ter

Alguns trams es troben tapats de vegetació i bruts de deixalles.
    Marta Lloret Blackburn

El camí vora Ter transcorre per la part de ponent del terme municipal, entre les colònies de Borgonyà i Vila-seca. En total el camí té un recorregut de 61 km. i transcorre paral·lel al riu Ter, passant pels municipis osonencs de Masies de Roda, Roda de Ter, Manlleu, les Masies de Voltregà, Torelló, Orís, Sant Vicenç de Torelló, Sant Quirze de Besora i Montesquiu. En terme de Sant Vicenç, entra vorejant el canal de la colònia de Borgonyà, segueix per sota el pont en direcció la colònia Vila-seca, per on passa entre el seu canal i el riu, fins entrar en terme de Torelló. Es tracta d'un tram de camí de gran interès tant per la vegetació de ribera i la fauna associada com del patrimoni cultural industrial present en diversos punts.

Es correspon amb el sender de gran recorregut GR 210, aprovat per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.