Camí del Greny
Alella

Nord del terme municipal

Bo
    Com a resultat de la nevada de l'any 2010, hi ha moltes branques de pins i, fins i tot, pins sencers, trencats.
    Catàleg Patrimoni històric, artístic, cultural i mediambiental (2010)
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Camí que comença en el Passeig de Marià Estrada, com un carrer ample i asfaltat fins arribar al carrer de Pere II el Gran. A partir d'aquest punt comença el camí de terra o pista, en direcció nord fins trobar el Camí que connecta la Pedrera d'Alella amb el Camí de la Cornisa. Una cadena n'impedeix el pas al trànsit rodat no autoritzat.
    El primer tram, transcorre paral·lel amb la paret que delimita la finca de la Torre del governador. Passa per Can Xeco Monnar, que queda al costat de ponent. Un cop es converteix en pista de terra passa pel costat de la Mina del Greny i la Vinya de l'esqueixa, continua pujant en un entorn de bosc mediterrani amb sotabosc de romaní, farigola, ginesta, roldor, menta borda, fanals.
    Al costat de ponent queda la finca de Can Cortés, amb la barraca del bosc de Can Cortés i el dipòsit del Bosc de Can Cortés. Al costat de llevant, abans d'arribar al límit de la urbanització d'Alella Parc, hi ha la barraca i les basses de Can Jordana.
    La seva distància marcada en el plànol del POUM , tenint en compte el relleu és de 1221 metres.

Les UTM del punt inicial són: x = 440969; y= 4594993; z=174