Camí de vinya de can Sivila
Súria

Antic camí de vinya del torrent del Bògit
    Baixava entre les planes altes i la llera del torrent

En estat de deteriorament estructural avançat per manca d'utilització
    KuanUm - JM Huélamo - JM Solias
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Es tracta d'un camí de bast realitzat de forma molt escadussera que va bordejant el torrent del Bògit fins arribar a les planes superiors. El camí presenta trams amb paviment de terra batuda, altres on s'ha excavat a la roca i altres, finalment, on hi ha una pavimentació de còdols i pedra tractatn de crear un ferm de circulació adient per a cavalleries i carros. A més hi ha zones on s'han realitzat obres d'enginyeria per tal d'evitar que el torrent s'endués el camí i, com a mínim, hi ha un petit pont sobre el torrent, molt deteriorat.

Es tracta d'un camí per a treure la collita de raïm des de les vinyes a la zona fonda del Torrent, per tant caldria datar-lo cap al segle XIX i el final del seu manteniment a finals d'aquella centúria.