Camí de la Serreta
Alella

La Serreta - Urbanització Can Teixidó
    Per sota l'AP-7

Catàleg Patrimoni històric, artístic, cultural i mediambiental (2010)
    varis propietaris
    Jordi Montlló Bolart

Camí d'interès històric que comença davant del carrer Vives Nolasco de la urbanització de Can Teixidor. És de terra i té poca amplada, que varia en funció del tram i ben aviat es perd amb la vinya que ressegueix. La seva distància real tenint en compte el relleu és de 383,03 metres.
    Comença amb una lleugera pendent en direcció nord-oest. Ben aviat es confon amb la terrassa de vinya que va resseguint, tot seguit gira en direcció llevant i es situa entre la vinya, a migdia, i l'AP-7, al nord. Fa una ziga-zaga per continuar pujant fins arribar a una finca..

Les UTM del punt inicial són: x = 441182; y= 4592415; z=56
    Les UTM del punt final són: x = 441249; y= 4592646; z=70