Camí de Can Viudet
Sant Adrià de Besòs

Barcelonès
    Sant Joan Baptista - Sant Adrià de Besòs

Dolent
    S'ha perdut en la seva gran part per la urbanització dels solars i la construcció de naus industrials.
    Sense accés
    Equip de treball de l'Arxiu Municipal de Sant Adrià de Besòs

El Camí de Can Viudet és un camí històric que pren el nom de la masia desapareguda situada a l'extrem oriental de Sant Adrià de Besòs, a tocar amb el municipi de Badalona. De fet el camí feia de separació entre els dos termes i discorria paral·lel a un regueró, provinent de la Mina i sèquia de reg de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, també coneguda com reguera de la Plana, que anava a morir al Mediterrani. El fragment del camí de can Viudet conservat resta amagat i tallat per diverses edificacions industrials que distorsionen la visió de conjunt. L'entorn del camí es va urbanitzar a mitjans de la dècada del 1960, quan es va enderrocar la masia amb el mateix nom i es van construir les primeres naus industrials. El curs del camí sembla correspondre's amb l'itinerari de la "carretera antiga", identificada en el plànol cadastral de l'any 1753 conservat a l'Arxiu Capitular de Barcelona.