Cala Ció
Vilanova del Vallès

Carretera de Vallderiolf BV-5159
    A la zona anomenada Vallderiolf

XVII-XIX
    Dolent
    El seu estat és d'abandó presentant importants esquerdes a sota la teulada per la banda est de la casa.
    Joan Vicens i Tarré

Masia de planta rectangular de planta baixa i pis superior. Teulada a dues aigües de teula àrab. Les parets són arrebossades. Davant la façana principal i a pocs metres hi ha un pou d'aigua que encara es conserva. Al seu costat dret presenta un cos afegit posteriorment fet de rajola vista i que probablement el seu ús era de magatzem de la casa.

També es coneix amb aquesta denominació la casa situada al carrer Mogent cantonada amb el carrer de la Palma, on d'antic s'hi trobava un habitatge i una carnisseria. Avui és un habitatge particular

Aquesta masia abans era coneguda com Cal Sant.