Cal Vidal de Lavit
Torrelavit

Carrer del Molí, 32, Lavit

Text Refós Normes Urbanístiques de les Normes Subsidiàries (set. 2005)
    Sí, IPA, n. 4890
    Oriol Vilanova

Edifici modernista de planta rectangular amb planta baixa, pis principal, segon pis i golfes, cobert amb teulada de teula àrab a doble vessant amb el carener paral·lel a la façana. Aquesta presenta una disposició simètrica de les obertures, dues a cada pis. Les obertures de la dreta són portes: la d'entrada a l'immoble situada a la planta baixa, d'arc deprimit còncau, i als pisos superiors, portes que s'obren a balcons semicirculars amb barana de ferro forjat. Les obertures de l'esquerra són finestres senzilles, sense balcó. Els extrems laterals de la façana estan decorats amb dues bandes horitzontals de color blanc trencat, que sobresurten en baix relleu, arrencant a la divisòria entre la planta baixa i el primer pis i que van fins al coronament, corb, amb tres ulls de bou i volutes als extrems, que emmarca així la façana de l'edifici. Aquest emmarcament de color blanc trencat contrasta amb el color salmó clar de la superfície de la façana.

Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Arxiu Servei de Patrimoni Arquitectònic.
    LLORAC I SANTIS, Salvador (2003): "Torrelavit. Ahir i avui d'un poble del Penedès". Edita: Ajuntament de Torrelavit, p. 40, 53.