Cal Torra
Calders

Plaça de l'Església

Jordi Piñero

Casa de planta rectangular. Té soterrani més dos pisos i golfes, amb una paret entremitgera. Es tracta d'un edifici de notables dimensions, adossat a l'Ajuntament, que sobresurt de la resta de cases del poble. El portal d'entrada és a la plaça. En les tres façanes que donen al carrer té balcons (amb una interessant decoració a les baranes de ferro). Conserva restes de l'arrebossat, amb pintura que imita un parament amb carreus. A la part posterior té dos pisos de galeries amb arcades i una era enrajolada.

És un exemple interessant d'arquitectura del segle XIX, que sobresurt del conjunt del poble. Segons es diu, el propietari que va construir l'edifici era el mateix alcalde. Per això sobresurt de manera irregular respecte a la línia d'edificacions de la plaça. Als anys 40 i 50 d'aquest segle hi havia el cafè del poble, on també s'hi feia ball.