Cal Teti
Vallbona d'Anoia

Carrer Major, 92-94. Nucli urbà

La façana està descuidada
    Núria Cabañas

Cal Teti és una casa entre mitgeres amb façana al carrer Major del nucli urbà de Vallbona d'Anoia. L'edifici és de planta rectangular amb la coberta a dues aigües amb el carener paral·lela a la façana principal i recoberta de teula àrab. Consta de planta baixa, planta primera i segona.
    La façana, orientada a migjorn, està revestida amb morter de calç sense pintar. A la planta baixa hi ha un gran portal adovellat amb pedra de turo amb una finestra al costat dret. A cadascuna de les plantes hi ha una sola finestra de reduïdes dimensions.

La finca de Cal Teti data de la segona meitat del segle XIX quan era propietat de Pere Solé i els seus fills Rosa, Pau i Maria. El 1906 era propietat de Rosa Solé i l'any 1927 va ser adquirida per Isidre Pujadó Domènech.