Cal Tetes
Jorba

XVIII, XIX, XX
    En el moment de la realtizació del mapa s'hi feien reformes.
    Fitxa 138a del catàleg d’edificacions en sòl no urbanitzable
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Construcció de planta rectangular amb planta baixa i primer pis i coberta a una vessant amb teula àrab. L'edifici principal era un petit cos de planta quadrangular, del que es conserven tot i que molt transformades, la porta rectangular i tres finestres d'obra, una a la planta baixa i dues al primer pis. Per la banda sud s'hi va adossar un altre cos, fet també de parets de maçoneria, amb dues finestres, una per planta, totes rectangulars.

Adossat a aquest cos hi ha un cobert fet de totxo i maó ceràmic, que conserva una escala de maó i un gran finestral de fusta, força deteriorat.
    Al nord i adossat al cos principal hi ha un altre cobert, de planta baixa, fet amb murs de maçoneria.

Correspon a una del nombrós grup de masies existent al municipi ja al segle XVIII.

Casassas i Simó, Lluís; Enrich i Hoja, Jordi; Riba i Gabarró, Josep; Termens i Graells, Miquel; Torras i Ribé, Josep M. (1988): Història de les Comarques de Catalunya. Anoia. Vol. I. Manresa: Parcir. Edicions Selectes.