Cal Talaia
Casserres

Clot de les barraques
    Des del camp de futbol, passat cal Cotre, hi ha la masia al final del camí.

Jordi Montlló Bolart

Es tracta d'una masia situada dalt d'un petit pujol i que, com el seu nom indica, gaudeix d'una perspectiva visual esplèndida. És de planta rectangular i consta de planta baixa, pis i sota coberta, amb la coberta de teules àrabs a dues aigües i el carener paral·lel a la façana principal, orientada a migdia. La planta originària era totalment quadrada, però una ampliació a la planta pis de la façana nord n'ampliaren la superfície. Totes les parets són de pedra, amb restes de l'antic arrebossat, excepte l'ampliació del pis a la façana posterior que és feta amb maó vist. Les llindes són de pedra, excepte alguna finestra amb fusta i a la façana principal es conserva un ampit de la finestra amb motllura simple; la porta principal sembla reconstruïda.

La masia consta en el mapa encarregat pel Servei Geogràfic de la Mancomunitat de Catalunya de l'any 1923, amb el nom de "Cal Talaya".