Cal Sastre Titit
Corbera de Llobregat

Part alta del nucli urbà de la vila

En estat d'abandó.
    Catàleg Municipal, 2005, núm. 24
    Agustí G. Larios, Helena Garcia Navarro

Edifici de planta rectangular, aixamfranada en una de les cantonades del front del carrer Major. Consta de planta baixa i dues plantes. L'entrada principal ha quedat cara al corredor, deixat paral·lelament als murs de la plaça de l'Església. Obrada amb parets de pedra amorterada, té dintells i ampits de pedra esmoladora.

A partir del segle XVII hi ha referències a l'ofici de sastre dins de la documentació referida a l'administració del baró de Corbera i els actes de vassallatge.

CODINA I VILÀ, Jaume; FERNÀNDEZ I TRABAL, Josep; RIERA I BAGUÉ, Josep M.; [et al.] (1991). Estudis d'història de Corbera de Llobregat. Barcelona: Ajuntament de Corbera de Llobregat; Publicacions de l'Abadia de Montserrat RIERA I BAGUÉ, Josep M. (1995). «Fitxa del Pla especial del catàleg de patrimoni arquitectònic i natural de Corbera de Llobregat». Corbera de Llobregat: Ajuntament de Corbera de Llobregat.