Cal Sanyes
Súria

C. González Salesio, 31 / C. Vilanova, 1

BCIL 5232-I / Aprovació definitiva comissió urbanisme / 21/01/2003
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Casa noucentista situat al Raval nou. És un edifici cantoner de planta rectangular que s'estructura en tres crugies. Consta de planta baixa i tres pisos i té la coberta plana habilitada com a terrassa. L'element distintiu de l'edifici és la tribuna de la cantonada, oberta amb finestrals ovalats i amb terrassa a la part superior. Els finestrals del primer i segon nivell de la façana tenen sortida a un balcó amb balustrada que enllaça amb la tribuna. Els finestrals del tercer pis tenen sortida a sengles balcons amb baranes de forja. El coronament està definit per un ràfec ceràmic amb un voladís notable. El tractament exterior dels murs és arrebossat amb un esgrafiat senzill que imita carreus.

Pertanyia a la família de sastres Sañes.