Cal Sabater
Mediona

Muntanya de Can Ferrer.
    Al nord de Can Xombo.

III-I aC i XIII-XVIII
    Regular
    L'establiment de l'estat de conservació d'un jaciment conegut només en base a la troballa de materials en superfície és problemàtic. Indica que la remoció del terreny o l'erosió ha afectat els nivells arqueològics, però encara se'n poden conservar d'intactes.
    Fitxa PAP 054 del Catàleg de Béns a Protegir inclòs al POUM.
    Diversos titulars.
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Jaciment arqueològic delimitat en base a la presència de restes mobles en superfície. Majoritàriament corresponen a ceràmica compatible amb la cronologia de les masies (Can Ferrer i Can Sabater) de Puigcamí: ceràmica grisa, ceràmica blava catalana i pisa blanca.

De manera residual s’hi han trobat dos fragments de ceràmica ibèrica (un de comuna i un d’àmfora), insuficients per ara per afirmar la presència d’un jaciment in situ.

El jaciment fou prospectat per aficionats a la dècada de 1980.