Cal Ferrer de Puigcamí
Mediona

Al nord de Can Xombo.

Les cobertes estan majoritàriament esfondrades, i l’edifici comença a ser ocupat per la vegetació.
    Fitxa ARQ 090 del Catàleg de Béns a Protegir inclòs al POUM.
    Xavier Bermúdez (iPAT Serveis Culturals)

Antiga masia, avui en estat avançat d’enrunament, de planta quadrada i que constava de planta baixa i pis. Els murs són de maçoneria i tenien un acabat arrebossat. La façana principal, orientada a sud-est, conserva encara el portal principal i part d'un rellotge de sol, amb una fitxa pròpia.

A la clau d'arc del portal, rematat amb arc de mig punt adovellat, hi ha una inscripció notable: com a element central hi ha unes volutes en alt relleu sobre les quals s'alça un Calvari amb Crist crucificat. A banda i banda de la creu s'hi superposen dues dates que cal relacionar amb reformes a la casa: "1870" i "1781". En una posició més baixa hi consten dos noms probablement corresponents a antics propietaris: "JOAN FARE" (que caldria llegir com "JOAN FARRÉ o FERRER") i "M. SVLA" (versemblantment, "M. SOLÀ").