Cal Ramon Mosca Font-rubí

Alt Penedès
Barri de Mas Moió, 6
Uns 60 m al NE de Cal Raimondet
365

Coordenades:

41.42614
1.62896
385438
4586971
08085-324
Patrimoni immoble
Edifici
Popular
Contemporani
XIX
Dolent
Una de les cantonades de l'edifici s'ha esfondrat parcialment. Aquest fet posa en perill la integritat general de l'edifici.
Inexistent
Fàcil
Sense ús
Privada
08084A03700060
Miquel Gea i Bullich

Habitatge de planta rectangular amb coberta de dos aiguavessos, de teula àrab, i carener perpendicular a la façana principal, que s'obre a migdia. L'edifici compta amb planta baixa, planta pis i golfes. La façana principal és només visible de forma molt parcial, atès que l'habitatge està en desús i la vegetació ha crescut davant de forma desmesurada. Hi vam poder observar l'accés, allindat però construït cegant part d'un accés anterior que compta amb arc escarser de maó. A la primera planta era visible una finestra allindada, mentre que al nivell de les golfes se situen dues petites finestres rematades amb arc de mig punt. Entre aquestes finestres se situa un rellotge de sol de bona factura que tractem separadament.
Tot i que l'estat general de l'edifici sembla prou acceptable, la cantonada NO ha cedit parcialment, fet que posa en perill la integritat de tota la construcció.
Les característiques constructives de l'edifici fan que el situem cronològicament mitjans o segona meitat del segle XIX.