Cal Quim del Sastre
Pujalt

Finca de Cal Quim
    Davant la ctra. C-25

Es troba en estat ruïnós.
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

Petita masia o corral construït vers el segle XVIII i que fou ampliat al segle XIX amb un nou cos a ponent i un nivell superior, que va fer que passés a tenir la coberta a un vessant. És de planta rectangular i s'estructura en dues crugies. Consta de planta baixa i pis i tenia la coberta a un sol vessant que feia el desaiguat a la façana. El frontis es composa segons dos eixos d'obertures, totes elles amb llinda de fusta. Malgrat trobar-se en estat ruïnós, es manté l'estructura interior, amb unes escales que pujaven al pis, on hi ha les restes d'una cuina amb un forn de pa. El parament dels murs és de pedra lligada amb morter. Davant de la façana principal i laterals haha diversos cossos annexes d'un sol nivell d'alçat.