Cal Quico
Argençola

Plans de Ferran
    Emplaçament
    A l'indret dels Plans de Ferran. S'agafa un camí a l'esquerra, uns 100 m del trencall de Cal Ferran.
    661

41.58023
    1.45817
    371472
    4604319
    08008 - 57
    Bo
    L'habitatge es troba en un estat de conservació bo. Algunes construccions annexes però, el seu estat de conservació és millorable.
    000203500CG70C0001GS
    Jordi Seró i Ferrer. IN SITU S.C.P.

Petit conjunt format per l'habitatge, i petits coberts annexos. L'edifici principal, de planta rectangular, consta de planta baixa, planta de pis i golfes. Les façanes arrebossades, mostren però les pedres irregulars d'aquesta. La coberta és a dues vessants (est-oest) amb teula àrab.
    La façana d'ingrés s'orienta al sud, i presenta una entrada bastant senzilla a la planta baixa. A grans trets, les obertures que presenta aquesta edificació no són gaire destacables.
    El cup de vi, és troba annex a la façana nord, i presenta una entrada per l'oest i un altra per l'est a la part superior.
    Uns 10 metres al sud-est hi trobem dos petits coberts, on s'hi guarda material del camp.
    Cal Quico, està envoltat de camps de conreu i bosc.