Cal Músic o Mas Partit
Font-rubí

Barri de Santa Maria, 51
    A uns 400 m en línia recta a l'est de l'església de Santa Maria de Bellver

Miquel Gea i Bullich

Edifici de planta irregular amb coberta de teula àrab composta. La façana principal s'orienta a migdia (SE). Consta de planta baixa i dos pisos. La planta baixa està avançada respecte la línia de façana per un annex cobert amb terrat pla que funciona com a terrassa. Els dos pisos superiors s'articulen en tres eixos verticals amb tres obertures per pis. El perímetre d'aquestes obertures, totes finestres, està emmarcat per un relleu fet en morter que a les cantonades s'eixampla, fet que atorga un tret més distintiu a la façana que no pas si simplement tingués el perímetre de les obertures desdoblat amb morter. Sota la finestra central del segon pis hi trobem un escut en relleu, presumiblement esculpit en pedra. A sota hi figura una inscripció, poc visible, on es llegeix: "AÑO DE 18...". A la porta del barri del mas hi trobem, clavetejat, les inicials de qui va manar construir la casa i l'any de construcció: "Jc.K.V 1888".