Cal Morero
Sant Cugat Sesgarrigues

c. Sant Antoni, cantonada amb el c. boters.
    S'arriba fàcilment entrant per la primera entrada de Sant Cugat des de la N-340

BCIL segons POUM 28/12/2006
    Tríade scp

Casa entre mitgeres de planta baixa i dos pisos. Destaca sobretot per la decoració de la façana: les finestres estan emmarcades amb marcs de formes ondulades decorats amb motius florals en relleu. A la part superior hi ha una sanefa de garlandes de flors i fulles que cubreix tota la façana. També hi ha mènsules amb ornamentacions.

Referència cartogràfica: mapa topogràfic de Catalunya 1:5000. Sant Cugat Sesgarrigues 419-7-7 (279-127). Institut Cartogràfic de Catalunya. Segona edició: desembre 1998.
    A l'inventari arquitectònic de Catalunya apareix erròniament amb el nom de Cal Moreno.
    L'edifici està precatalogat a les NSP de Sant Cugat, apareix citat com edifici del carrer Boters.

ROSSELLÓ RAVENTÓS, Joan: Inventari de patrimoni arquitectònic de Catalunya. L'Alt Penedès. Generalitat de Catalunya. Barcelona 1986