Cal Montserrat
Castellví de la Marca

Al sector SE, a 150 m del nucli principal de la Múnia.

Bo
    En general és bo, però hi ha una part de la masia que toca a la riera que està feta amb materials moderns i presenta un entorn abandonat. Aquesta part contrasta Negativament amb el conjunt de la masia.
    INVENTARI DEL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC
    Ref. cad.: 002000CF87E250
    Tríade scp

Masia de grans dimensions amb vàries dependències annexes. És closa per una tanca decorada amb totxo vista, igual que un dels seus magatzems, cosa que li atorga un caire modernista. L'accés principal, enmig de la tanca, és de 1899. La planta principal de la masia és quadrangular, de planta baixa.

Referència cartogràfica: mapa topogràfic de Catalunya 1:5000. La Múnia 447-4-1 (276-129). Institut Cartogràfic de Catalunya. 1a. Edició: juliol 1995

Hi ha una inscripció a la casa de 1709.

ROSSELLÓ RAVENTÓS, Joan: Inventari de patrimoni arquitectònic de Catalunya. L'Alt Penedès. Generalitat de Catalunya. Barcelona 1986