Cal Mià Xic
Castellet i la Gornal

  Alt Penedès
  Cal Gat. Sud-est de Sant Marçal
  Emplaçament
  BV-2171 direcció Sant Marçal. Passat el km 13 el primer a la dreta
  169

  Coordenades:

  41.31199
  1.61667
  384209
  4574315
  Número de fitxa
  08058 - 253
  Patrimoni immoble
  Tipologia
  Edifici
  Modern
  Contemporani
  Popular
  Segle
  XVIII-XX
  Estat de conservació
  Bo
  Protecció
  Inexistent
  Inexistent
  No té cap protecció però està inclosa al Pla Especial del Catàleg de les Masies i Cases rurals del municipi de Castellet i la Gornal. Text refós – Aprovació definitiva agost de 2014 amb el número de fitxa M2.5
  Accés
  Fàcil
  Residencial - productiu
  Titularitat
  Privada
  08057A001000420001UP
  Autoria de la fitxa
  Núria Cabañas. Web Cultura, SCP.

  Cal Mià Xic és una edificació formada pel cos principal i diversos cossos annexes. El cos principal, que correspon a la vivenda, és un edifici de planta quadrangular amb la coberta a dues aigües amb el carener perpendicular a la façana principal, orientada a migjorn. Consta de planta baixa i pis. La façana presenta un composició simètrica. A nivell de planta baixa s’hi obre el portal d’accés flanquejat per dues finestres d’arc pla i l’alçada de pis tres finestres amb barana de ceràmica. A banda i banda hi ha els cossos annexes d’una sola planta utilitzats com a magatzems. Davant el mas hi ha un camí particular que comunica directament amb el mas de Cal Mià Gros. El parament dels murs és arrebossat i pintat de blanc.

  També anomenada de Cal Gat Xic

  Antiga masoveria de Cal Mià. Actualment hi viuen temporers que treballen les vinyes de Cal Mià.

  Pla Especial del Catàleg de les Masies i Cases rurals del municipi de Castellet i la Gornal. Text refós – Aprovació definitiva agost de 2014.

  Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Castellet i la Gornal (Alt Penedès). Ajuntament de Castellet i la Gornal. Desembre de 2004.