Cal Met / Cal Climent / Cal Rossendo de cal Sord
El Papiol

Carrer Baixada de la Lluna, 9

BPU. F38-Catàleg de Patrimoni Arquitectònic del Papiol.
    Juana Maria Huélamo Gabaldón

Edifici entre mitgeres. de planta rectangular. Es desenvolupa en planta baixa i pis. La coberta és a dues vessants amb teula rodona i carener paral·lel a la façana principal. La composició de la façana presenta dos eixos verticals amb la porta d'accès al centre. Tots dos eixos estan formats per finestres quadrangulars tant en planta baixa com en planta pis. Totes les obertures tenen la llinda plana i l'arrebossat no té cap decoració.

Es coneixia com Cal Met el 1800. Com a cal Climent l'any 1829 i com a cal Rosendo de cal Sord a partir de 1922 (Ahicart, 2019).