Cal Llordella
Jorba

Entre la costa del Puiggròs i els Plans de Can Diabló

Fitxa nº 68a del Catàleg d’edificacions en sòl no urbanitzable.
    Residencial - productiu
    Cristina Belmonte (iPAT Serveis Culturals)

Edificació formada per diferents cossos tancats perimetralment per un mur de contenció de pedra i altres construccions que delimiten un pati distribuïdor a la banda sud, situat a un nivell inferior.

L'edificació principal és de planta rectangular, amb les parets arrebossades i pintades de blanc, i consta de planta, planta pis, i golfes, amb coberta a doble vessant de teula àrab. Té un bon nombre d'obertures, a la planta baixa són rectangulars, petites i bona part d'elles amb ampits, llindes o brancals de pedra. Destaca la galeria d'arcs de mig punt de la planta pis. Per la banda oest s'hi adossa una edificació de planta baixa, amb murs de maçoneria i diverses obertures, amb arcs rebaixats i llindes i brancals de pedra.

L'accés es fa per la banda nord, a través de dues portes en el mur perimetral. El desnivell de la banda sud, on trobem el pati, dóna accés a altres dependències a la planta soterrani.