Cal Laiano
Masquefa

Eclecticisme
    PEU de protecció del PH., arq. i paisatgístic 10/02/2014
    Dimecres Migdia SL
    ArqueoCat SL

Edifici entre mitgeres, amb planta baixa i dos pisos. A la planta baixa, s'obren al carrer dues portes amb arc de mig punt, amb sengles garlandes de guix en color blanc que ressalten sobre el color granat de la façana. Al primer pis hi ha una balconada en voladís (amb barana de terra cuita) a la qual s'accedeix per dues portes rectangulars també coronades per sengles garlandes. Entre ambdues portes el balcó esdevé una tribuna tancada amb vidres, a la part frontal de la qual hi figura en relleu la inscripció "AÑO 1932". Al segon pis s'obren dues finestres amb tres columnetes pseudojòniques cadascuna. Entre les finestres hi ha una porta (amb la corresponent garlanda) d'accés a un petit balconet la base i la barana del qual són la coronació de la tribuna. A l'interior destaca la recepció, amb un arc rebaixat sostingut per dues columnes d'ordre inventat, sobre el qual hi ha representades unes sanefes i dos àngels que flanquegen la inscripció "LS".

- GENERALITAT DE CATALUNYA. DEPARTAMENT DE CULTURA (1997): Inventari del patrimoni arquitectònic de Catalunya. 7, L'Anoia. Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura.