Cal Joanàs
Font-rubí

Barri els Pujols, 4
    Al camí de Can Martí als Pujols

Miquel Gea i Bullich

Casa d'estil popular de planta rectangular amb planta baixa, planta pis i golfes. La teulada és a de dos aiguavessos i el carener és perpendicular a la façana principal, que s'orienta a SE. Aquesta façana presenta una disposició de les obertures molt simètrica, amb la porta principal rematada amb arc escarser de maó i tres finestres allindades a la planta baixa, tres finestres i dos balcons, tots allindats, a la planta primera i un únic ull de bou a la planta corresponent a les golfes. Pels costats de ponent i llevant presenta sengles annexes que respectaren l'estil de l'edifici principal. Destaca el coronament de la façana principal, amb un capcer amb ondulacions còncaves. Atenent a les seves característiques constructives situem cronològicament l'edifici de finals del segle XIX a principis del segle XX.