Cal Janer
Pujalt

L'Astor

XVII-XIX
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

Cal Janer és una casa entre mitgeres i de notables dimensions que està constituïda per diversos volums superposats. La façana està orientada a ponent i presenta un portal amb llinda de fusta, al costat del qual s'ha afegit recentment una inscripció amb lletres metàl·liques: "Cal Janer any 1623". Aquest portal està cobert per un arc de passatge que forma part de la casa, que s'obre a banda i banda amb una llinda de fusta. Al seu costat de migdia, l'arc té una extensió afegida posteriorment, coberta amb volta catalana i delimitada amb una barana de ferro forjat. La resta de la façana principal presenta poques obertures de pedra, disposades de forma aleatòria. La façana de llevant està encarada a la carretera i té diverses finestres amb llinda de fusta. El parament dels murs és la pedra lligada amb morter, sense revestir.