Cal Guineu
Pujalt

L'Astor

Presenta cert estat de deteriorament per trobar-se deshabitada.
    Dídac Pàmies i Marta Lloret

Cal Guineu és una casa aïllada construïda en època contemporània. És de planta rectangular i està construïda aprofitant el desnivell del terreny. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener paral·lel a la façana. La façana només s'obre amb un portal d'arc escarser i una finestra d'arc pla arrebossats. A la part posterior hi ha adossats diversos cossos annexes, un dels quals té la part superior habilitada com a terrassa i té sortida per un dels finestrals del pis. Aquests finestrals són tots d'arc pla arrebossat, emmarcats de diferent tonalitat imitant la pedra carejada. El parament dels murs és la pedra lligada amb morter, que es troben revestits amb argamassa.