Cal Griva
Puig-reig

Cal Feliu
    Al km 58 de la C-1411a carretera de Viver, trencall a cal Feliu i seguir camí en direcció nor-oest.

En ruïna
    Rosa Serra Rotés i Jordi Piñero

Casa de pagès que actualment es troba en estat de ruïna. En queden els murs que delimiten el perímetre de l'edifici, de planta irregular, amb planta baixa més un pis. Alguns dels murs es mantenen fins a la primera planta. Són de pedra i tenen carreus a les cantonades. Les obertures són fetes amb llindes i brancals de pedra. A l'angle nord-oest té una tina adossada a la casa. Al costat de migdia conserva parets d'un cobert. Poc abans d'arribar a la casa, a l'altra costat del camí, es conserva un interessant pou.

Una de les moltes masoveries construïdes en els temps de prosperitat del s. XVIII.

SERRA, Rosa. Aproximació a la historia de Puig-reig, Manresa 1982
    AADD. (2011). Pla d'ordenació urbanística municipal. Catàleg de masies i cases rurals. Ajuntament de Puig-reig. Fitxa 1.25