Cal Fortià
Montseny

Camí de Can Fortià
    Km. 17 de la ctra BV-5301

La coberta es troba en mal estat i es troba en estat d'abandó.
    Marta Lloret Blackburn-Antequem, S.L.

Cal Fortià és una masia del segle XIX. És un edifici de planta rectangular i de tres crugies al qual s'hi adossa un cos annex a cada costat. Consta de planta baixa i pis i té la coberta a dos vessants amb el carener perpendicular a la façana. El frontis es composa segons tres eixos d'obertures, algunes ceràmiques i d'altres de pedra carejada. El portal és amb llinda de fusta i brancals ceràmics. El tractament exterior dels murs és de restes de l'arrebossat de morter original. El volum que s'adossa a ponent és de dos nivells i té la coberta a un sol vessant que fa el desaiguat a la façana posterior. Les obertures són totes ceràmiques. L'altre volum que s'adossa a llevant també és de dos nivells i està obert a la part superior.